DKK 56,75

Vocal Line på Egaa Gymnasium

02.03.2016 kl. 19:30 Egaa Gymnasium, Egå
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 56,75

Vocal Line er et moderne a cappella kor med 30 sangere, dirigeret af Jens Johansen. Koret blev dannet i 1991 i Aarhus og har som sit erklærede mål at være frontløber i udviklingen af den rytmiske korsang, nationalt såvel som internationalt. Gennem årene har Vocal Line konstant søgt at udvide grænserne for a cappella-musikken, mens de sigter mod et stadigt højere musikalsk niveau.

Koret, som lige har fejret sit 25-års jubilæum, har gennem de mange år opnået stor anerkendelse i hele Europa og i store dele af verden, og Vocal Line kan desuden bryste sig af at have vundet en række internationale priser. Koret indtager en fornem position som forbillede for kor verden over, og i Danmark og Tyskland har næsten ethvert rytmisk kor et arrangement af Jens Johansen på repertoiret.

Vocal Line tager udgangspunkt i den danske kortradition, men har udviklet en stærkt personlig stil med elementer af pop, rock og jazz. Vocal Line formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Dette kombineret med korets velklingende, detaljerede og til stadighed eksperimenterende arrangementer får Vocal Line til gang på gang at fange og berøre sit publikum - Ingen lyder helt som Vocal Line!

Samarbejderne har været mange og forskelligartede. Lige fra Bobby McFerrin over TV2, Tina Dickow, Mads Langer, Nabiha, Julie Maria og Rasmus Walther til koncerten på Orange Scene sidste år med The Rolling Stones.

Til denne koncert vil skolen musikelever og ensemblet EVE ligeledes medvirke.